• Гарантирана удовлетвореност

    Знаем колко е важно и същевременно трудно да се избере точният подарък за едно малко бебе. Затова нашите кутии включват внимателно подбрани продукти, които са съобразени с нуждите на малките човечета. Гарантираме, че всички ще останат доволни, както който подарява, така и който ооотваря кутията. Всяка кутия с подаръци е единствена по рода си и е опакована от нас с много любов и внимание.

  • Най-високо качество

    Освен, че всички продукти, които присъстват във всяка кутия са изключително сладурски, те са и с най-високо качество, за което ние не правим компромис. Всички одеялца и муселинови пелени са от 100% памук, а дрехите освен че са от известни марки и също са направени от 100% памук, не се раздърпват при пране. А ръчно изработените играчки Амигуруми са цветни, меки и качествени.

  • За бебето

    Мисълта за бебето е в основата на всичко, което правим, затова  в нашите кутии ще откриете продукти в най-различни форми, цветове и текстура. Нашите цветни и меки играчки са с лика на разнообразни животни и спомагат сензорното развитие на бебето, а освен това са перфекти за гушкане. Пелените ни са пъстри,  одеялцата са меки и нежни, а дрешките са шарени и модерни. И още и още..

  • За родителите

    В допълнение към бебешките усмивки, нашите продукти допринасят и за споделени хубави моменти с родителите, които остават очаровани от качеството, мекотата и уникалните съчетания на вълшебните ни кутии. 
    Нашият личен опит като майки през годиинте ни помага да подберем всеки продукт с мисъл за родителя, както при ежедневната грижа за бебето, така и при игрите.

1 of 4

В нашите кутии ще откриете:

Ръчно плетени играчки и дрънкалки тип Амигуруми с лика на различни животинки.

Ръчно изработени макраме гризалки и играчки за количка в най-различни цветове и форми.

Пъстри и меки муселинови пелени с разнообразни мотиви, които ще са в помощ за ежедневието на всяка мама.

Памучни одеялца в пастелни цветове, добавящи още повече мекота и уют в легълцето на всяко мъниче.

Различни видове дрешки на известни чуждестранни марки, подбрани специално заради качеството, функционалността и не на последно място - модерният дизайн.

Допълващи аксесоари като лента за главичка за момиченцата или чорапки за момченцата и др.

Книжки за любопитни малки бебенца.